Ostvarena želja iz mladosti: Vjerila se Nina Badrić
Nina Badrić

Ostvarena želja iz mladosti: Vjerila se Nina Badrić

Hrvatska pjevačica Nina Badrić trudi se da svoj emotivni život sakrije od očiju javnosti, a to je činila čak i dok je bila udata.

Ona je godinu dana u ljubavnoj vezi sa sedam godina starijim preduzetnikom Tinom Bralom (52) iz Livna kojem je bila tiha patnja u mladosti.

Dijamantni prsten na ruci zagrebačke pjevačice znak je da je veza očito ozbiljna.

Kako piše "Gloria.hr", par je otada nerazdvojan.

Žive zajedno u njegovom stanu, druže se sa zajedničkim prijateljima, uživaju u putovanjima, a krajem prošle godine navodno su se i zaručili na Maldivima. 

Pjevačica se na beogradskom aerodromu pojavila u modernoj odjevnoj kombinaciji, a sve vrijeme je krila ruke u džepovima.

Ipak, na njenoj fotografiji na Instagramu se vidi da na ruci nosi prsten. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.