Ako ste pripadnik nekog od ova dva znaka pripremite se za ljubav u junu
Foto: Ilustracija

Ako ste pripadnik nekog od ova dva znaka pripremite se za ljubav u junu

Ako tako dugo priželjkujete ljubav, budite spremni - ovaj jun će vam je donijeti u život sasvim sigurno, bar ako ste pripadnik nekog od ova dva znaka...

Ukoliko ste Rak ili Jarac, otvorite srca - stiže vam srodna duša pravo u zagrljaj!

Rak

Rakovi će se početkom juna preporoditi - zračiće pozitivnom energijom i seksipilom, ali će i njihove emocije i osjećanja biti intenzivnija. Ako ste već u vezi - ovo će biti period u kom ćete doživjeti najljepše trenutke, a ako želite da proširite porodicu ili uplovite u brak, ovo je pravi trenutak.

Slobodne Rakove početkom mjeseca očekuje sudbinska ljubav na nekoj zabavi ili izlasku. Moguće je da će ljubav doći i preko posla, ali pažnja - ta osoba može da bude veoma komplikovana, može se desiti da to bude neko ko vam je nadređen ili veoma važan. Pun mjesec iz vašeg polja veza i braka, 28. juna donosi vam kulminaciju, razrješenje nekog dešavanja ili ljubavne situacije, ali i ozvaničenje veza.

Jarac

Za Jarca će jun biti možda i presudan mjesec kada je o ljubavi riječ, jer će mnoge stvari uspjeti da riješe i konačno će kockice početi da se slažu. Venera iz astrološkog polja odnosa i ljubavi početkom juna donosi mirnu i romantičnu energiju, posebno Jarčevima koji su u vezi, ali će i svi oni koji su imali probleme u odnosima uspjeti da ih razriješe - ili će preći preko njih ili staviti tačku za svoje dobro.

Poslije 14. juna, kada Venera pređe u znak Lava i vaše astrološko polje strasti, emocija i karme, slijede mnoga dešavanja na polju ljubavi koja će promijeniti tok vaše sudbine. Period od 16. do 27. juna biće veoma turbulentan kada je o emocijama riječ. Slobodan Jarac treba da ima na umu da će vrlo vjerovatno sresti karmičku ljubav sa osobom u znaku Raka, Ribe ili Bika, a to može da bude interesantan, ali veoma izazovan odnos.

Izvor: Kosmopolitan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.