Tutin: Uhapšen nastavnik, učenice grlio, ljubio i pipao po grudima
Ilustracija

Tutin: Uhapšen nastavnik, učenice grlio, ljubio i pipao po grudima

Nastavnik R. M. (60) iz Osnovne škole "Ibrahim Bakić" kod Tutina na Pešteru, uhapšen je juče zbog seksualnog zlostavljanja učenica, prenose mediji.

Naime, R. M. pipao je u srijedu svoju učenicu E. Š. (12) po grudima i tijelu. Djevojčica je to ispričala svojim roditeljima.

On je priveden u policijsku stanicu u Tutinu, gdje se branio riječima da je djevojčica sve izmislila.

Međutim, njemu je određeno zadržavanje 30 dana zbog krivičnog djela nedozvoljene polne radnje.

Direktor osnovne škole “Dr. Ibrahim Bakić” u Ljeskovi Hivzo Vušljanin potvrdio je za Anadoliju da se radi o nastavniku te škole i da se događaj desio u isturenom odjeljenju u selu Suhi do. 

"Da, on je uhapšen. Desilo se sve to u odeljenju šestog razreda i kako sam obaviješten radi se o jednoj učenici šestog razreda", rekao je kratko Vušljanin. 

Lokalni mediji su prenijeli da je nastavnik uhapšen zbog seksualnog zlostavljanja učenica koje idu u 5. i 6. razred i da svoje učenice ljubio, grlio i pipao po grudima. 

Pomoćnica ministra prosvjete Srbije Vesna Nedeljković, zadužena za osnovno obrazovanje, je tokom današnje posjete Novom Pazaru osudila taj događaj. 

"Za sve što nije moralno i etički, za takve stvari, nema mjesta u školama. Nadležni organi sve to treba da ispitaju i provjere ima li tu istine i postupe po zakonu", rekla je Nedeljković. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.