Glumac Sergej Trifunović kritikovao Novaka: Počni da jedeš to meso, batali karfiol!
Novak Đoković

Glumac Sergej Trifunović kritikovao Novaka: Počni da jedeš to meso, batali karfiol!

Glumac Sergej Trifunović komentarisao je način ishrane tenisera Novaka Đokovića.

Dok je Novak Đoković na Rolan Garosu igrao meč protiv Italijana Marka Čekinata, Sergej mu je na Tviteru uputio kritiku na račun ishrane. 

“Dobro dečko, sad nam već svima ideš na živce: počni da jedeš to meso, batali karfiol, alge, pa kad se penzionišeš, potpiši za FK Vegetarijanac“, napisao je glumac na Tviteru.

Ipak, njegova zamjerka nije se dopala baš svima, pa je jedan od komentara bio i sledeći: 

“Ne ide na živce svima, ide samo tebi. I ostalima koji očekuju da posle povrede osvoji RG. Dečko je najbolje godine imao kao vegulja, pa ti tad nije smetalo“.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.