Dok je svi traže, evo kome se Soraja javila i pričala o fudbalu!
Soraja Vučelić, foto: Instagram

Dok je svi traže, evo kome se Soraja javila i pričala o fudbalu!

Nakon što se pojavila informacija da je starleta Soraja Vučelić nestala par dana nakon zabrane boravka u Srbiji, te da je poslednji put viđena u Budvi, javila se i to novinarima britanskog tabloida "The Sun".

Tema njenog razgovora sa Britancima nije bilo ništa od navedenog, već Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Untitled

Naime ona je u ovom tabloidu predstavljena kao bivša djevojka fudbalera Nejmara, a pitali su je da li će ići u Rusiju i koga će podržati, Brazil ili Srbiju.

"Moje srce će biti na terenu. Na kojoj strani, vidjeće se. Patriotizam na jednoj strani, i druga stvar na drugoj. Želim i jednoj i drugoj reprezentaciju sreću",kazala je Soraja za današnji "The Sun".

Ona je kazala da je pozvana i da i dalje razmišlja da ide u Rusiju.

"U bilo kom slučaju, sigurno ću gledati Svjetsko prvenstvo. Bilo na stadionu ili ne, znaće se uskoro", ističe ona.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.