Drugi put u dvije godine izvukao premiju od milion eura na lutriji!
Ilustracija

Drugi put u dvije godine izvukao premiju od milion eura na lutriji!

Muškarac za jugoistoka Francuske drugi put u dvije godine izvukao je premiju od milion eura na lutriji, a stručnjaci kažu da su šanse da se ovo desi jedan prema 16 biliona.

Dobitnik, čije ime nije objavljeno, osvojio je prvi milion u novembru 2016. i nastavio svake nedjelje da kupuje loz, prenio je Bi-Bi-Si.

U maju je na lutriji „Moj milion“ dobio drugi milion. Riječ je o manjem izvlačenju lutrije „Evromilioni“.

Prodavac koji mu je prodao loz rekao je da je čovjek primio vijest bez iznenađenja i dodao: „Izgleda da je navikao da dobija“.

Dvostruki dobitnik namjerava da nastavi da igra, jer vjeruje u staru izreku „treća sreća“.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.