Kim zamolila, Tramp poslušao:  Pomilovana zatvorenica koja je služila doživotnu kaznu
Kim Kardašijan

Lijepa riječ i vrata Bijele kuće otvara

Kim zamolila, Tramp poslušao: Pomilovana zatvorenica koja je služila doživotnu kaznu

Američki predsjednik Donald Tramp pomilovao je juče Alis Meri Džonson, zatvorenicu koja služi doživotnu kaznu zatvora zbog trgovine drogom.

Televizijska zvijezda Kim Kardašijan je krajem maja zatražila pomilovanje za Alis Meri Džonson (63), koja je osuđena po osam tačaka optužnice, koje se odnose na krijumčarenje kokaina i provela više od dvije decenije u zatvoru. 

Bijela kuća je saopštila da je Alis Meri Džonson prihvatila odgovornost za svoje ponašanje u prošlosti, dodajući da je ta žena u proteklih 20 godina bila "zatvorenik za primjer".

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan napisala je na Tviteru da je vijest o pomilovnju najbolja vijest koju je mogla da dobije, prenosi N1.

pri57521326

Alis Meri Džonson

Ovo je posljednje u nizu Trampovih pomilovanja, a povodi su zalaganje konzervativaca, poznatih ličnosti ili bivših učesnika njegovog rijaliti programa, ocjenjuje agencija AP. 

Jedan od advokata Džonsonove rekao je da je nekadašnji predsjednik SAD Barak Obama odbio zahtjev da pomiluje Alis Meri Džonson, međutim, razlozi nisu poznati.

Tramp je prethodno 11. marta zatražio strože kazne za trgovce drogom, uključujući moguće smrtne kazne. Američki predsjednik je rekao da zemlje kao što je Singapur imaju manje problema sa zavisnošću od droga jer oštrije kažnjavaju dilere.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.