Produženja roka za legalizaciju neće biti
Bijelo Polje, foto:Kodex

Zahtjeve predati do 15. jula

Produženja roka za legalizaciju neće biti

Produženja roka za legalizaciju neće biti, ponovljeno je na javnoj tribini „Legalizacija bespravno sagrađenih objekata“, koju je organizovalo Ministarstvo održivog razvoja i turizma u saradnji sa Opštinom u sali Skupštine Opštine Bijelo Polje.

Na javnoj tribini su govorili Marko Čanović, generalni direktor Direktorata za razvoj stanovanja, Radmila Lainović rukovoditeljka Direkcije za stanovanje i Aleksandra Bošković, sekretarka Sekretarijata za uređenje prostora.

Čanović je upoznao građane sa postupkom legalizacije objekata kao i dokumentacijom potrebnom za pokretanje postupka.

javnaraspravaaa

Sa tribine, foto.bijelopolje.co.me

Građani su istakli problem koji imaju sa geodetskim agencijama koje zbog prevelikog obima posla ne mogu da izvrše nove premjere i urade elaborate koji se prilažu uz zahtjev za legalizaciju.

Na pitanja oko produženja roka za podnošenje zahtjeva, građanima je ukazano da produženja roka neće biti i da predaju zahtjeve do 15.jula, u suprotnom neće moći da legalizuju objekte, a biće u obavezi da plaćaju naknadu za korišćenje prostora sve do momenta uklanjanja objekta, objavio je sajt Opštine Bijelo Polje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.