Liberali spremni za nove iskorake

Predsjedništvo LP pozdravilo uspjeh na lokalnim izborima

Liberali spremni za nove iskorake

Predsjedništvo Liberalne partije pozdravilo je ostvarene rezultate na lokalnim izborima održanim u većini crnogorskih opstina 27. maja i potvrdu kvaliteta politike rukovodstva i novog programskog usmjerenja LP.

Kako se navodi u saopštenju Liberalna partija potvrdila je snažan doprinos velikoj pobjedi procrnogorskih političkih snaga i evropske, građanske Crne Gore na lokalnim izborima. 

Liberali su na ovim izborima u većini opština nastupili u koalicionom savezu sa partnerima sa državnog nivoa, Demokratskom partijom socijalista i drugim.

"Ovakav snažan podstrijek i podršku birača, na prvim izborima od kada je Liberalna partija predstavila nove programske smjernice i Rezoluciju političkog djelovanja, liberali će iskoristiti da još snažnije rade na ključnim odrednicama novog programa, ekonomskoj revitalizaciji, socijalnoj sigurnosti i reformi zdravstvenog i sistema visokog obrazovanja, ali i poreske politike i jačanju ljudskih prava i pravne države kao i države ujednačenog regionalnog razvoja", saopšteno je iz partije.

Predsjedništvo je podržalo nastavak reformskih procesa i konsolidacije Liberalne partije kroz mjere modernizacije i rekonstrukcije partijske infrastrukture, kadrovske politike i usvajanja najboljih praksi evropskih partnera u političkom djelovanju koje će osnažiti demokratske procese i otvoreno društvo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.