Pronađeno 120 kilograma skanka u džakovima sakrivenim u šiblju(FOTO)
Zaplijenjeni skank, foto: Uprava policije

Gusinje

Pronađeno 120 kilograma skanka u džakovima sakrivenim u šiblju(FOTO)

Granična policija Plava juče je postupajući na osnovu operativnih saznanja u Gusinju pronašla sakrivene džakove u kojima se nalazilo oko 120 kilograma opojne droge marihuana tipa skank. Policija preduzima intenzivne aktivnosti lica koje je ostavilo i sakrilo džakove sa drogom u namjeri da je stavi u promet.

Naime, policija je 4.juna oko 14 časova, u mjestu Lijevi Grnčar u Gusinju, postupajući na osnovu operativnih saznanja, pronašla sedam džakova, koje je ostavilo nepoznato lice ili više njih, a u kojima se nalazilo 29 većih pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, ukupne težine 121,5 kilograma, saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da su, džakovi sa skankom bili sakriveni u šiblju na dijelu terena gdje nema lokanlog puta.

plav120kgskank1

Foto: Uprava policije

"O događaju su obaviješteni službenici Odsjeka za borbu protiv droge, koji su sa službenicima Centra bezbjednosti Berane izašli na lice mjesta, i izuzeli opojnu drogu.

Opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja", saopšteno je.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.  

"Preduzimaju se dalje mjere i radnje u cilju identifikacije i pronalaska lica koje je ostavilo ovu opojnu drogu na navedenoj lokaciji", kazali su iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.