Zaposleni NLB Banke volontirali u vaspitnoj jedinici JPU “Đina Vrbica” u Podgorici (FOTO)
Foto: NLB

Akcija „Uljepšajmo dječiji svijet“

Zaposleni NLB Banke volontirali u vaspitnoj jedinici JPU “Đina Vrbica” u Podgorici (FOTO)

NLB Banka i njeni zaposleni su u subotu, 02. juna 2018. godine organizovali volontersku akciju „Uljepšajmo dječiji svijet“ u okviru koje su uređivali dvorište vrtića JPU „Đina Vrbica“.

Preko 40 zaposlenih, uključujući i Upravu NLB Banke, vrijedno je radilo na uređenju dvorišta, kako bi stvorili podsticajnije okruženje za najmlađe sugrađane u kojem će kroz zabavu, igru i sport, razvijati odgovoran odnos prema životnoj sredini, saopšteno je iz NLB Banke.

Kako je navedeno, u višečasovnoj akciji, zaposleni su farbali nove klupe, zasadili nove sadnice drveća, ofarbali popravljeni mobilijar, koje je donirala NLB Banka te uredili zelene površine, pješčanike koje su prilagodili njihovoj namjeni. Dvorište vrtića su oplemenili i dodatnim crtežima.

Uljepajmodjeijisvijet2

Foto: NLB

„NLB Banka kao jedan od prioriteta ističe društvenu odgovornost, koja uključuje brigu o zaštitu životne sredine i širem društvenom okruženju. Volonterska akcija “Uljepšajmo dječiji svijet”, imala je za cilj da oplemeni prostor u kome svakodnevno borave najmlađi sugrađani. Ispunili smo zajedničku odgovornost kroz korisno i zabavno druženje i zaista vjerujemo u to da malim stvarima možemo mijenjati svijet i da će ovakve akcije i drugi prepoznati kao značajne, te da ćemo ujedinjeni uspjeti da stvorimo pozitivno i zdravo okruženje, smanjimo negativan uticaj na životnu sredinu i doprinesemo održivom razvoju“, izjavio je  Dino Redžepagić, izvršni direktor NLB Banke AD Podgorica povodom održane akcije.

Uljepajmodjeijisvijet3

Foto: NLB

„U ime JPU ''Đina Vrbica'' iskazujemo veliku zahvalnost NLB Banci i njenim predstavnicima, koji su u subotu učestvovali u akciji uređenja dvorišta naše vaspitne jedinice ''Đina Vrbica''. Zahvaljujemo se što ste donirali vrijedan mobilijar i sadnice, kako bi prostor za igru naših mališana učinili ljepšim i ugodnijim. Akcija koju ste realizovali zaista je pravi primjer društveno-odgovornog ponašanja i saradnje sa lokalnom zajednicom, a vaš divan gest donijeće osmijehe na licima naše djece“, istakao je Vuk Stanišić, direktor JPU "Đina Vrbica".

Uljepajmodjeijisvijet4

Foto: NLB

NLB Banka kod svojih zaposlenih podstiče angažovanje i preuzimanje inicijativakoje unapređuju kvalitet života u zajednici u kojoj posluje. Pored odgovornosti prema klijentima, poslovnim partnerima i kolegama, odgovoran odnos prema životnoj sredini je ono što je uvijek u fokusu zaposlenih u NLB Banci. Tim volontera NLB Banke je u subotu pokazao da se uz dobru volju, jednostavno i na zabavan način, može učiniti mnogo za zajednicu čiji smo dio.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.