Orlandić: SD u Baru osvojio 141% glasova više u odnosu na parlamentarne izbore
SD

Orlandić: SD u Baru osvojio 141% glasova više u odnosu na parlamentarne izbore

Socijaldemokrate Bara su, nakon samo dvije i po godine od osnivanja, ostvarile fantastičan rezultat na lokalnim izborima 27. maja, čime smo još jednom potvrdili da je izvorna socijaldemokratija sačuvana u našem gradu i da niko ne može zaustaviti izuzetan trend rasta podrške SD, ocijenjeno je iz SD-a.

"U brojkama, Socijaldemokrate su u Baru osvojile 3824 glasa, odnosno 2 i po puta više nego na parlamentarnim izborima 2016. godine, što predstavlja porast od 141%“, saopštio je nosilac liste Mićo Orlandić.

SDBar

Socijaldemokrate su sa sedam osvojenih mandata, druga partija po snazi u barskom parlamentu. Ovi lokalni izbori su pokazali da građanke i građani Bara imaju sve više povjerenja u našu politiku, u realan, konkretan i ostvariv izborni program koji smo ponudili, a koji je baziran na dinamičnom ekonomskom razvoju naše opštine i ljude koji su garant njegove uspješne realizacije.

"Sada imamo obavezu da, kao ključni segment buduće lokalne vlasti, ispunimo predizborna obećanja i svi zajedno, ujedinjeni i složni oko našeg izbornog programa, krenemo u ekonomski procvat naše opštine. Ovom prilikom želimo i da se zahvalimo svim građankama i građanima Bara, koji su nam ukazali povjerenje, ali i svim članovima, aktivistima i simpatizerima naše partije koji su dali ključan doprinos našem izbornom rezultatu“, zaključio je Orlandić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.