Reagovanje LP: Poslanik Popović prijavio je sve prihode
Andrija Popović

CGO da ispravi propust

Reagovanje LP: Poslanik Popović prijavio je sve prihode

Poslanik Liberalne partije Andrija Popović prijavio je Agenciji za spriječavanje korupcije sve prihode,navodi se ureagovanju Liberala.

Podsjećamo, Centar za građansko obrazovanje (CGO) je podnio inicijativu Agenciji za sprječavanje korupcije (ASK) tražeći pokretanje postupka protiv 24 poslanika i poslanice i jednog gradonačelnika koji nijesu u skladu sa Zakonom o sprječavanju korupcije prijavili tačne i potpune podatke u imovinskim kartonima. Među njima je i Popović.

Iz Liberalne partije zahtijevaju hitnu ispravku zbog neosnovanosti inicijative.

"Kako su se u medijima pojavili natpisi u kojima Centar za građansko obrazovanje navodi da je podnijela prijavu i protiv Andrije Popovića poslanika Liberalne partije, Agenciji za spriječavanje korupcije, zbog navodnog neprijavljivanja dodatka na zaradu poslanika za mjesec decembar 2017. godine,zahtijevamo hitnu ispravku navedenog zbog neosnovanosti inicijative.

Vjerujemo da je to bio nenamjeran pokušaj diskreditacije poslanika liberala Andrije Popovića jer je lako provjeriti u njegovom imovinskom kartonu na sajtu ASK da je prijavio sve prihode u zakonskom roku,pa i navedeni dodatak na zaradu u mjesecu decembru 2017. godine", saopšteno je oiz Liberalne partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.