Avion skliznuo sa piste, osam osoba povrijeđeno
Ilustracija

Avion skliznuo sa piste, osam osoba povrijeđeno

Jedan vojni avion skliznuo je sa piste po slijetanju na alžirski aerodrom Biskra, pri čemu je povrijeđeno osam članova posade, prenijeli su alžirski mediji.

Detalji nezgode koja se dogodila na aerodromu 450 kilometara južno od glavnog grada Alžira nisu saopšteni, navela je agencija AP, dodajući da lokalni mediji javljaju da je u pitanju vojni transportni avion Herkules "C-130" (Hercules).

U udesu alžirskog vojnog transportnog aviona u aprilu, neposredno po polijetanju kod vojne baze Bufarik, poginulo je 257 ljudi, većinom vojnika i članova njihovih porodica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.