Šokantan snimak: Drogirana majka skoro ubila sebe i svoju djecu(VIDEO)
Foto: Screenshot

Šokantan snimak: Drogirana majka skoro ubila sebe i svoju djecu(VIDEO)

Dvoje male djece u zadnji čas je spašeno s oluka kuće nakon što ih gore dovukla majka, navodno pod uticajem halucinogenih droga.

U subotu popodne u mjestu Delray Beach u Floridi, nekoliko zabrinutih komšija nazvalo je policiju kada su vidjeli da se 23-godišnja majka sa svoje dvoje male djece popela na rub oluka visokog nešto manje od šest metara, prenosi 24.sata.hr.

Na jezivom snimku koji je objavila policija, žena koja je vjerovatno bila pod uticajem psihoaktivne sintetičke droge 'Molly' čuči na kiši i drži svoje dvoje djece. Odbijala je pomoć i molbe policijskih službenika da se s djecom vrati natrag u kuću. Potpuno ovladana paranojom, vikala je: 'Gotova sam, gotova sam!'

Njen jednogodišnji sin na sebi je imao samo pelenu, a trogodišnja kći samo helanke. Dva policajca ušla su u kuću i popeli se do njih kroz drugi prozor.

"Sve je u redu. Sve je uredu. Mi smo policija. Došli smo da ti pomognemo - pokušali su da je umire.

Žena je zatražila službenika da joj pokaže značku i pitala je li narednik.

"Ne, ne piše narednik. Ćorak - vikala je rastrojena žena.

Policajac je uspio da uhvati jedno po jedno uplakano dijete za ruke da ne padnu. Uspjeli su da ih privuku do drugog prozora, odakle su ih prebaciil u kuću.

Nakon toga, uprkos njenom protestu, u kuću su uspjeli da uvuku i ženu. Žena je odvedena u psihijatrijsku bolnicu, a djeca su povjerena Centru za socijalnu zaštitu. U toku je istraga, a majku najvjerojatnije čeka kaznena prijava.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.