SD u Rožajama osvojio 67% glasova više nego na parlamentarnim izborima
SD

SD u Rožajama osvojio 67% glasova više nego na parlamentarnim izborima

Socijaldemokrate su nakon nedavno završenih lokalnih izbora, još jednom potvrdile da su najprogresivnija politička snaga u svim opštinama u Crnoj Gori, uključujući i Rožaje, Faruk Kalač, predsjednik OO SD Rožaje i nosilac liste “Socijaldemokrate - Ivan Brajović - Dosljedno za Rožaje”.

"U odnosu na rezultat SD sa parlamentarnih izbora u Rožajama 2016. godine, kada smo osvojili 936 glasova, na izborima u nedjelju osvojili smo 1559 glasova, što predstavlja porast od 67%. Ovaj rezultat pokazuje da naše sugrađanke i sugrađani imaju sve više povjerenja u politiku Socijaldemokrata, u naš realan i ostvariv izborni program i ljude koji su garant njegove realizacije", kazao je Kalač.

Ovi izbori su, kako je dodao, još jedni u nizu koji su potvrdili da je izvorna socijaldemokratija sve snažnija, ne samo u Rožajama, nego u cijeloj Crnoj Gori, "u prilog čemu govori činjenica da su Socijaldemokrate jedna od samo dvije partije koja ima predstavnike u svim lokalnim parlamentima u Crnoj Gori."

SDRozaje

"Naša četiri odbornika u novom sazivu rožajskog parlamenta zalagaće se za sve ono što su interesi naših sugrađana, prvenstveno za dinamičan ekonomski razvoj naše opštine.

Ovom prilikom želimo i da se zahvalimo svim građankama i građanima Rožajama, koji su nam ukazali povjerenje, ali i svim članovima, aktivistima i simpatizerima naše partije koji su dali izuzetan doprinos odličnom rezultatu Socijaldemokrata", zaključio je Kalač.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.