Nejmar danas u napadu Brazila protiv Hrvatske
Nejmar

Nejmar danas u napadu Brazila protiv Hrvatske

Vraća se Nejmar! Brazilac će zaigrati danas protiv Hrvatske (16h) i ući će na početku drugog poluvremena, rekao je selektor Selesaa Tite.

Najskuplji fudbaler u istoriji van terena je od 25. februara kada je zadobio prelom metatarzalne kosti i izvrnuće zgloba u meču Lige 1 protiv Marselja.

Tite je otkrio postavu koju će izvesti na Enfildu protiv Vatrenih i rekao da će Nejmar, koji je imao i operaciju zbog povreda, igrati na meču, ali da će dobiti šansu sa klupe.

"Biće na klupi zato što je u procesu oporavka i igraće u drugom poluvremenu jer je ovo meč na kome spremamo cio tim. Ući će na početku drugog poluvremena. Ne znam koga će zamijeniti, ali to je ideja. Mora da ima lidersku ulogu. Ali, i ostali moraju da imaju tu ulogu takođe", rekao je Tite.

Nejmar je u jednom momentu bio pod znakom pitanja za Mundijal, ali je ipak uspio da se oporavi na vrijeme. Nažalost po Brazil, Dani Alves će propustiti ovo takmičenje zbog povrede.

Selektor Brazila je najavio sljedeću postavu: Alison će biti na golu. U defanzivi će igrati Danilo, Tijago Silva, Miranda i Marselo. Srednju trojku će činiti Kazemiro, Paulinjo i Fernandinjo, dok će u napadu igrati Kutinjo, Žezus i Vilijan.

Upitan da li bi mu ovo bila startna postava kada bi sjutra počelo Svjetsko prvenstvo, Tite je rekao "Da" tri puta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.