Pronađeno beživotno tijelo Gorana Stevovića
Goran Stevović, foto: Privatna arhiva

Najvjerovatnije se radi o samoubistvu

Pronađeno beživotno tijelo Gorana Stevovića

Tijelo Gorana Stevovića (40) iz Borja kod Žabljaka juče je poslije trodnevne potrage pronašla rodbina u susjednom selu Međužvalje nedaleko od crkve kod napuštene kolibe.

Učesnik grupe koja je prva došla do Stevovićevog tijela kaže da je vidljiva povreda na njegovoj glavi i da se pored njega nalazio pištolj, pa se najvjerovatnije radi o samoubistvu.

Nestanak Stevovića je u četvrtak policiji prijavila njegova porodica. Posljednji put primijećen je u četvrtak oko 18 časova u Borju kako stoji pored puta Žabljak - Most na Tari.

U petak je organizovana potraga u kojoj su učestvovali pripadnici policije, GSS i Opštinske službe zaštite i spašavanja, rodbina i građanstvo. 

CdM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.