Lazukić traži starateljstvo kako bi Nataša plaćala alimentaciju, traži i da mu refundira troškove svadbe
Luka Lazukić

Lazukić traži starateljstvo kako bi Nataša plaćala alimentaciju, traži i da mu refundira troškove svadbe

Luka Lazukić traži starateljstvo nad Katjom kako bi mu Nataša Bekvalac davala pare za odgajanje djeteta, a ćerkicu nije vidio, niti je za nju pitao skoro dva mjeseca.

Bivši košarkaš podnio je tužbu protiv svoje još uvijek zakonite supruge u kojoj traži potpuno starateljstvo nad njihovim tromjesečnim djetetom. Lazukić smatra da bi trebalo da on brine o djevojčici, iako od 14. aprila, kada je pretukao Natašu, nije vidio dijete, niti je zvao da pita kako je.

Argument koji je naveo kako bi dokazao da je Bekvalčeva nepodobna majka je taj što je ona pjevačica.

"Luka je podnio tužbu protiv Nataše za dobijanje starateljstva nad Katjom. Naveo je da bi tromjesečna beba trebalo da pripadne njemu jer joj se majka bavi pjevanjem. Zahtijevao je i da mu Bekvalčeva plaća alimentaciju kako bi se on starao o djetetu! Ne znam da li mu je zapravo novac i bio jedini motiv da traži starateljstvo jer, da je očinska ljubav i želja da dijete odrasta pored njega, barem bi jednom pitao za nju", kaže izvor blizak bivšem paru.

bekvalaclazukic

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

On navodi da je Lazukić napisao u tužbi da Nataša ne može da se brine o bebi, jer je zbog prirode posla često odsutna od kuće.

"Luka je pokušao da diskredituje svoju ženu kao majku samo zbog posla kojim se bavi. Tvrdi da ona nema vremena da se posveti djetetu zato što je pjevačica! Nikome nije jasno kako misli to da dokaže. Pa mnoge majke koje rade svakog dana, po osam sati dobijaju starateljstvo nad djecom. Ako one imaju vremena za dijete, imaće i Nataša, koja uglavnom radi vikendom. Čak je i subotom i nedjeljom u većini slučajeva preko dana kod kuće, a uveče ide da radi, tako da mu taj argument potpuno pada u vodu", objašnjava izvor.

Ovaj zahtjev je samo jedan u nizu Lazukićevih ispada. On je tražio od Bekvalčeve da mu vrati 20 miliona dinara koje je, navodno, potrošio u braku sa njom. 

Bivši košarkaš želi da mu žena refundira troškove svadbe, njenog porođaja, ali i svake limunde, grčke salate i pite koje je pojela dok su bili zajedno. Zbog toga je Lazukić bez blama skupljao račune dok su bili u braku i sve je priložio sudu.

Izvor: Informer

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.