Socijaldemokrate dva i po puta porasle u Zeti

Socijaldemokrate dva i po puta porasle u Zeti

Socijaldemokrate Zete su na lokalnim izborima održanim u nedjelju ostvarile odličan rezultat, odnosno dva i po puta više glasova u odnosu na parlamentarne izbore 2016. godine, saopštio je Saša Popović, nosilac liste “Socijaldemokrate - Ivan Brajović - Dosljedno za Zetu”.

Ovim rezultatom Socijaldemokrate su, ističe Popović, ostvarile parlamentarni status u Zeti i još jednom dokazale da istinska socijaldemokratija živi u svakom dijelu Crne Gore, imajući u vidu činjenicu da Socijaldemokrate imaju predstavnike u svim lokalnim parlamentima u našoj državi.

"Socijaldemokrate se još jednom zahvaljuju svim Zećankama i Zećanima koji su nam ukazali povjerenje, kao i našim aktivistima, članovima i simpatizerima koji su umnogome doprinijeli da ostvarimo ovakav rezultat, koji će se iz izbora u izbora poboljšavati, s obzirom na nezaustavljiv rast povjerenja u politiku Socijaldemokrata širom Crne Gore", naveo je Popović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.