Dječak htio da skoči sa bandere u kanal pa pao na beton, teško povrijeđen (VIDEO)
Foto: Screenshot

Dječak htio da skoči sa bandere u kanal pa pao na beton, teško povrijeđen (VIDEO)

Tinejdžer iz Vrbasa teško je povrijeđen kada je pao sa bandere sa koje je htio da skače u Veliki bački kanal u tom gradu.

Tinejdžer iz Vrbasa teško je povrijeđen kada je pao sa bandere sa koje je htio da skače u Veliki bački kanal u tom gradu. Snimak ovog incidenta koji se pojavio na mreži Fejsbuk brzo se proširio društvenim mrežama.

Na njemu se vidi maloljetni mladić koji visi sa bandere i ljulja se, ne bi li došao u poziciju da se odbaci do vode i skoči, dok ga drugovi, koji su događaj i snimali, ohrabruju da to uradi. Poslije njihanja, on pada na beton sa nekoliko metara visine, a zatim se čuju jauci.

U opisu snimka stoji da se sve odigralo u četvrtak u Vrbasu, dok u komentarima ispod videa pišu da se radi o šesnaestogodišnjaku koji je zadobio prelome butne kosti, rebara i kičme, a da je smješten na intezivnu njegu.

Mjesto gdje sve odigralo prevodnica je za brodove u tom gradu.

Inače, penjanje na bandere i vježbanje na istim, postali su "popularan" trend na Internetu koji je, nažalost, došao i na ove prostore.

Izvor: Novosti.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.