Na obali kod tunela Ćafe pronađena četiri pakovanja dinamita i oprema za izlov ribe
Foto: Uprava policije

Kriminalistička obrada četiri lica je u toku

Na obali kod tunela Ćafe pronađena četiri pakovanja dinamita i oprema za izlov ribe

Službenici Uprave policije MUP-a – Stanice granične policije Bar juče su, tokom preduzimanja mjera i radnji na otkrivanju i sprječavanju krivičnih djela u vezi sa nezakonitim izlovom ribe, na obali u blizini tunela Ćafe pronašli četiri pakovanja dinamita i opremu za izlov ribe.

U blizini su pronađena i četiri lica koja su predmet kriminalističke obrade službenika Centra bezbjednosti Bar zbog sumnje da su dinamit i oprema bili u njihovom posjedu, u namjeri vršenja nezakonitog ribolova, saopšteno je iz Uprave policije.

Aktivnosti službenika SGP Bar trajale su juče od 3 do 10 časova ujutru, a sprovođene su na lokalitetu brda Bigovica do tunela Rikavac – Opština Bar.

"Eksplozivna sredstva za koja se sumnja da je u pitanju dinamit – četiri komada i opremu za izlov ribe službenici SGP Bar pronašli su kod tunela Ćafe oko 8 časova. O pronalasku dinamita i opreme obaviješteni su službenici CB Bar i Direktorat za vanredne situacije MUP-a, radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti. Službenici SGP Bar obezbjeđivali su lice mjesta do izuzimanja eksplozivnih naprava", navodi se u saopštenju-

Četiri lica koja su pronađena u blizini lica mjesta su predmet kriminalističke obrade a u vezi sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, kao i krivičnim djelom nezakonit ribolov.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.