Podgoričanke opljačkale butik na Cetinju, uhvaćene na pumpi sa ukradenom robom
ilustracija

Podgoričanke opljačkale butik na Cetinju, uhvaćene na pumpi sa ukradenom robom

Krađa u butiku na Cetinju rasvijetljena je ubrzo nakon prijavljivanja a za isto krivično djelo su osumnjičene dvije Podgoričanke protiv kojih će nbiti podnijete krivične prijave.

Dežurnoj službi cetinjske policije je juče oko 19 časova obaviještena telefonskim putem da je izvršena krađa u butiku „Egzit“ u Cetinju, i to od strane dva nepoznata ženska lica.

"Preduzimajući operativne i druge mjere i radnje, službenici OB Cetinje su na benzinskoj stanici „Petrol” u Cetinju, neposredno nakon izvršenja krivičnog djela i prijavljivanja ovog djela, zaustavili pmv marke „Renault Clio”, zelene boje, u kojem su se nalazila tri lica – dva ženska lica A.L. (34) i D.V. (37) i muško lice B.B. (33) iz Podgorice. Kod njih su pronađene stvari koje su, sumnja se, otuđene iz navedenog butika", saopšteno je iz Uprave policije.

Državni tužilac u ODT u Cetinju je kvalifikovao krivično djelo i izjasnio se da se protiv D.V. i A.L. podnese krivična prijava zbog osnovane sumnje da su počinile krivično djelo krađa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.