Monografija Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje objavljena povodom proslave Dana osnivanja fakulteta
Foto: Univerzitet Crne Gore

"Naših prvih 10 godina"

Monografija Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje objavljena povodom proslave Dana osnivanja fakulteta

Monografija Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje „Naših prvih 10 godina“ objavljena je povodom proslave Dana osnivanja fakulteta, čija će svečana ceremonija, 5. juna, početi, u 12 sati, u amfiteatru Fakulteta.

„Od svog osnivanja, u junu 2008. godine, Fakultet za sport i fizičko vaspitanje djeluje kao samostalna univerzitetska jedinica na Univerzitetu Crne Gore i od tog momenta dobija šansu da samostalno razvija svoju budućnost i prati svjetske trendove u punom smislu te riječi“, navodi dekan Fakulteta Stevo Popović u uvodnoj riječi monografije.

Kako je istakao, u proteklom periodu, njihov glavni cilj je bio da postavljaju temelje koji će studente učiniti građanima globalnog svijeta, i dati im šansu da postanu nastavnici, treneri, novinari i naučnici prepoznati mnogo šire od granica Crne Gore.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.