Ubistvo kuma Luke Bojovića sa potpisom
Luka Bojović

Najozbiljniji potres u klanu španskog zatvorenika

Ubistvo kuma Luke Bojovića sa potpisom "Škaljaraca"

Način na koji je likvidiran kum Luke Bojovića, Dragoslav Miloradović (44), ukazuje na to da su napadači profesionalci. Ubistvo sa motora, veliki broj ispaljenih metaka i munjevito bjekstvo su "zaštitni znak" pripadnika škaljarske kriminalne grupe, kazao je za Večernje Novosti izvor iz MUPa Srbije.

Dvije nepoznate osobe ispalile su u ponedeljak uveče oko 20 hitaca u Miloradovića ispred njegove perionice na Karaburmi. Motor koji su vozili pronađen je u Zvezdarskoj šumi - zapaljen.

11ubicskender2620x0

Sa mjesta ubistva, Foto:Novosti

- Sve ovo su uigrane metode koje koriste "škaljarci" kada se obračunavaju sa nekim - rekao  je beogradskom listu izvor blizak istrazi. 

- Mnoga ubistva u Srbiji, Crnoj Gori, ali i drugim zemljama imaju njihov jasan i prepoznatljiv znak.

Potraga za ubicama još nije dala rezultate, ali policija, prema nezvaničnim saznjima, istragu usmjerava ka najbližim saradnicima ubijenog, a prije svega Filipu Koraću. On je dugo bio "desna ruka" Bojovića i čovjek u koga je pokojni Miloradović imao povjerenja. Korać je poslove sa narkoticima razgranao i na Crnu Goru, gdje se zbližio sa ljudima iz "škaljarskog klana".

U poslednje vrijeme u srpskom podzemlju su se pojavile informacije da odnosi u Bojovićevom klanu nisu idilični, jer njihov bos, koji je već godinama u zatvoru u Španiji, navodno ne može u potpunosti da kontroliše svoje ljude.

- Očigledno je ovo najozbiljniji potres u Lukinoj kriminalnoj organizaciji, jer je jedan od njegovih najvjernijih saradnika likvidiran - rekao je izvor Novosti iz policije. 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.