Podgorica: Uhapšen Čačanin po Interpolovoj potjernici
Ilustracija

Podgorica: Uhapšen Čačanin po Interpolovoj potjernici

Podgorička policija je postupajući po operativnim podacima uhapisla Vladimira Jelisavčića (27) iz Čačka, koji se potraživao po međunarodnoj potjernici raspisanoj od strane NCB Interpol Beograd.

"Službenici CB Podgorica su, 29.maja, lišili slobode Vladimira Jelisavčića koji se potraživao po međunarodnoj potjernici raspisanoj od strane NCB Interpola Beograd na osnovu naredbe Osnovnog suda u Čačku, a radi izdržavanja kazne zatvora u tajanju od tri godine koja je izrečena presudom Višeg suda u Čačku, zbog krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga", saopšteno je iz Uprave policije.

On je priveden sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici, koji mu je odredio ekstradicioni pritvor.

Slijedi komunikacija nadležnih organa dvije države radi realizacije ekstradicije ovog lica, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.