Kardašijan od Trampa tražila pomilovanje starice, Predsjednik SAD: Fantastičan susret
Foto:Twiter

Kardašijan od Trampa tražila pomilovanje starice, Predsjednik SAD: Fantastičan susret

Američka zvijezda Kim Kardašijan je zamolila američkog predsjednika Donalda Trampa da pomiluje staricu Alis Mari Džohnson koja je 1996. godine osuđena na doživotni zatvor.

Tramp je na Twitteru napisao da je susret s Kardašijan bio fantastičan, a poznata diva s naslovnica američkih časopisa se zahvalila predsjedniku na prijemu.

“Nadam se da će predsjednik pomilovati Alis Mari Džonson koja je prvi osuđenik koji služi doživotnu zatvorsku kaznu po presudi za trgovinu drogom, a kojoj je to prvo krivično djelo“, poručila je Kardašijan.

Džonson je 1996. godine zbog učestvovanja u prenošenju poruka između proizvođača i trgovaca droge osuđena na doživotni zatvor bez mogućnosti ranijeg izlaska na slobodu.

Slovi za uzornog pritvorenika i učestvuje u brojnim programima u zatvoru, a njen slučaj je pažnju javnosti privukao nedavno objavljenim video-snimkom o njenom slučaju.

Najmanje 70 nevladinih organizacija je takođe uputilo molbu američkom predsjedniku Donaldu Trampu za njeno pomilovanje.

Američki mediji javljaju da se i Trumpov zet Džerad Kušner već mjesecima sastajao s Kardašijanovom i razgovarao o slučaju Džonson.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.