Avion iz Drugog svjetskog rata se raspao u vazduhu, pa pao (FOTO)
Foto: Tviter

Poginuo pilot

Avion iz Drugog svjetskog rata se raspao u vazduhu, pa pao (FOTO)

Avion iz perioda Drugog svjetskog rata raspao se u paramparčad i zatim pao u dvorište jedne kuće u Njujorškom Long ajlandu.

Prema izvještajima lokalnih medija, poginuo je pilot, koji je jedini bio u letjelici i koji još uvijek nije identifikovan.

Avion je bio dio "Geiko Skajtajpers" avio-šoua, a srušio se oko 13:52 po lokalnom vremenu, javio je ABC 7. Slike olupine postavljene su na društvene mreže zahvaljujući Lauren Palen, ženi u čije dvorište su pali djelovi raspadnutog aviona.

DedsuxCV0AATSBZ

Foto: Tviter

Avion propelerac se najprije raspao u vazduhu a potom su djelovi počeli da padaju na zemlju. Porušeno je nekoliko stabala, nastao je požar, ali na svu sreću nema povrijeđenih.

"Nevjerovatna je sreća da djelovi aviona nijesu nikoga pogodili", kazao je pomoćnik gradonačelnika Dejvid Kaplan i dodao da su kuće bile na svega nekoliko metara od olupina, prenosi B92. 

Navodi se i da je požar, koji je odmah izbio na mjestu pada djelova aviona, ugašen brzo, zahvaljujući intervenciji vatrogasaca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.