Porodilja iz Ulcinja preminula prirodnom smrću uslijed iskrvavljenja
KCCG

Utvrdiće sve relevantne činjenice i okolnosti koje su prethodile

Porodilja iz Ulcinja preminula prirodnom smrću uslijed iskrvavljenja

Smrt Ulcinjanke Naide Alović (32) prirodna je i nastupila je uslijed iskrvavljenja, saopšteno je iz Višeg državnog tužilaštva.

Podsjećamo, Ulcinjanka je preminula četiri sata nakon što je rodila djevojčicu.

"Kako je javnost već upoznata da je u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici formiran predmet povodom utvrđivanja okolnosti pod kojima je dana1, maja u Kliničkom centru Crne Gore preminula porodilja N.A. iz Ulcinja, radi objektivnog informisanja upoznajem javnost, da su vještak sudskomedicinske struke i patolog, nakon obavljene ekshumacije i obdukcije tijela, dostavili tužilaštvu nalaz sa mišljenjem da je smrt kod pok. N.A. prirodna i da je nastupila uslijed iskrvavljenja", navodi se u saopštenju.

Tužilaštvo će kako se dodaje u daljem toku postupka, putem sudsko-medicinskog vještačenja, utvrditi sve relevantne činjenice i okolnosti koje su prethodile nastupanju smrti kod pokojne Alović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.