DPS

Izborni rezultat oslikava povjerenje prema ukupnoj politici DPS-a

"Trijumfi na izborima znače finalnu pobjedu evropske politike i udarac politici destrukcije"

Na danas održanoj sjednici Predsjedništva Demokratske partije socijalista, kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, iskazano je veliko zadovoljstvo ostvarenim rezultatima na lokalnim izborima održanim 27.maja 2018.godine, saopšteno je iz ove partije.

"Osim potvrde superiornosti izbornih programa i kvaliteta kandidata za odbornike, izborni rezultat oslikava povjerenje prema ukupnoj politici Demokratske partije socijalista. Rezultati izbora predstavljaju, takođe, odnos javnosti prema učincima vršenja vlasti u prethodnom periodu i kontinuiranom pružanju šansi mladim, obrazovanim ljudima da budu glavni reprezenti i akteri politike DPS-a", navodi se u saopštenju DPS-a.

Predsjedništvo je kako se dodaje zaključilo da trijumfi na predsjedničkim i najvećem broju lokalnih izbora znače finalnu pobjedu evropske politike u Crnoj Gori i "istovremeno završni udarac politici destrukcije, koja se dvije decenije bezuspješno sukobljavala svim državnim prioritetima Crne Gore".

Predsjedništvo je ocijenilo da nakon ostvarenih pobjeda,  Crna Gora ulazi u novu fazu demokratskog i ekonomskog razvoja, koja će omogućiti bolje rezultate na stvaranju uslova za veći kvalitet života svih građana.

"Naglašena je  otvorenost Demokratske partije socijalista za saradnju sa svim političkim snagama koje pokažu državnu odgovornost i koje su spremne da sve svoje potencijale stave u funkciju društvenog, infrastrukturnog i privrednog razvoja Crne Gore i lokalnih zajednica. S tim u vezi, Predsjedništvo je iskazalo očekivanje za što skorijim konstituisanjem lokalnih skupština i izvršnih vlasti u opštinama u kojima je DPS ostvarila pobjede, kako bi se što prije započelo sa realizacijom zahtjevnih izbornih programa, koji su dobili podršku građana", saopšteno je.

Predsjedništvo je kako se ističe uputilo zahvalnost svim aktivistima i volonterima Demokratske partije socijalista na izuzetnom doprinosu postignutim rezultatima.

"Zatim građanima koji su poklonili povjerenje našoj politici, ali i svima drugima koji su učešćem u izbornom procesu doprinijeli demokratskom sazrijevanju naše društvene zajednice", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.