Večeras nam dolazi Cvjetni Mjesec: Uradite OVO kako bi vas pratila sreća
Ilustracija

Večeras nam dolazi Cvjetni Mjesec: Uradite OVO kako bi vas pratila sreća

Večeras će nas obasjati Pun Mjesec koga nazivaju i Cvjetni, čija nam energija može biti od velike koristi ukoliko sprovedemo određeni ritual.

Ne morate da izvodite rituale svakog dana kako biste imali koristi od Punog Mjeseca. Sve dok vjerujete kako njegova energija može da utiče na vaš život i odluke, fizičku i mentalnu jasnoću, možete lako da iskoristite sve što on ima da vam ponudi tokom svih faza.

Među vješticama i paganima postojalo je vjerovanje da je Pun Mjesec najboloje vrijeme za nove ideje i postavljanje ciljeva. Tokom ove faze lični problemi i negativni uticaji dolaze do izražaja. Zbog toga možete da iskoristite ovaj period kao biste izbacili svu negativnost iz vašeg života. Evo kako to možete da uradite i budete sigurni u dobre rezultate.

Napravite oltar

Bez obzira na vašu vjeru, napravite mjesto koje će biti posvećeno vašim vjerovanjima i nadanjima na koje ćete se fokusirati. Stavite na vaš oltar stvari koje će vam govoriti, kao što su fotografije ili kulturološka ili religiozna božanstva, citate omiljenih autora, mirišljave i svijeće u boji, kristale ili biljke. Za Cvjetni Mjesec možda je bolje da ubacite i cvijeće. Kako ne postoji pogrešan način da izgradite oltar, onda ne morate da razmišljate mnogo o tome šta ćete i kako.

Pročitajte tarot karte

Iskoristite mjesečevu energiju kao vodilju u čitanju tarot karti i iskoristite je da vas usmjeri ka ostvarenju vaših ciljeva. Bilo da otvarate samo tri karte ili neko komplikovano otvaranje, iskoristite energiju Mjeseca da vas vodi.

Vodite dnevnik

Dnevnik može da nam pomogne u razumijevanju svakodnevnih događaja. Ispisivanje misli na papir može da nam pomogne da sredimo misli i dođemo do nekih dobrih ideja uz pomoć energije Mjeseca. Ako već pišete dnevnik, vratite se par stana unazad i pročitajte šta je to što vas je brinulo i čemu se nadate, šta je to što vas vodi ka cilju. Napravite plan, izgradite samopouzdanje i nastavite da pišete vašu priču.

Očistite vaš prostor, sebe i vaše misli

Kako biste sebe gurnuli ka ostvarenju pozitivnih ciljeva, počnite tako što ćete da očistite vaš prostor od svih stvari koje vas čine neraspoloženim i anksioznim. Uradite isto i sa vašim tijelom i umom.Provedite veče Punog Mjeseca u toploj kupki i dok se kupate razmišljajte o lijepim stvarima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.