U vožnji mu se za branik automobila zakačio pištolj
Foto: Ilustracija

Policija istražuje

U vožnji mu se za branik automobila zakačio pištolj

Američki vozač iz Takome u saveznoj državi Vašington prijavio je vlastima neobično otkriće - pištolj koji je pronašao kako viri iz branika automobila.

On je policiji kazao da je osjetio udarac nekog predmeta u vozilo dok se vozio u blizini grada. Kad se 30 kilometara kasnije zaustavio na benzinskoj pumpi otkrio je da iz njegovog branika ispod svjetla viri drška pištolja.

Predstavnik policije Gaj Gil kazao je da pištolj nije imao šaržer i da se radi o jednom od najbizarnijih načina otkrivanja pištolja.

Vozač ne zna da li je pištolj doletio iz drugog vozila ili s nekog od nadvožnjaka, prenosi Hina.

Policija istražuje da li je oružje povezano s nekim zločinom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.