Podgoričanin uhapšen zbog sumnje da je metalnom šipkom pretukao djevojku
Ilustracija

U Studentskoj ulici

Podgoričanin uhapšen zbog sumnje da je metalnom šipkom pretukao djevojku

Podgoričan D.M.(29) uhapšen je zbog sumnje da je 26-godišnju djevojku brutalno pretukao metalnom šipkom.

Podgoričkoj policiji je, kako je saopšteno, 27. maja prijavljeno od strane građana da je u Studentskoj ulici u Podgorici napadnuta jedna ženska osoba na naročito drzak način, udaranjem šipkom u predjelu glave i tjela.

"Policijski službenici su izašli na lice mjesta, gdje nisu zatekli napadača, i izvršili uviđaj. Oštećena A.Ž. (26) iz Podgorice je zadobila teške tjelesne povrede", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Kako je navedeno, u cilju pronalaska lica službenici CB Podgorica su raspisali lokalnu potragu za osumnjičenim D.M. (29) iz Podgorice.

U koordinaciji sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, nakon prikupljenih obavještenja od oštećene i svjedoka ovog događaja, policijski službenici su locirali i  uhapsili D.M.

D.M. je po nalogu državnog tužioca tom tužiocu priveden na dalju nadležnost zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.