Vučić od gipsa sam za stolom u beogradskoj kafani (VIDEO)
Foto: Twiter

Vučić od gipsa sam za stolom u beogradskoj kafani (VIDEO)

Vlasnik beogradske kafane "Čukarički san" došao je na originalnu ideju da za stolom postavi skulpturu predsjednika Srbije i lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, piše Danas.

"Nikakva provokacija nije u pitanju. Ideja da skulpturu predsjednika Srbije postavim u kafani bila je marketinške prirode. I pokazala se kao čist pogodak", kaže Zvezdan Pejović, vlasnik kafane "Čukarički san", gdje na čelu centralnog stola sjedi Aleksandar Vučić, od gipsa.

Pejović nije reklamirao svoj objekat, ali slike gostiju zagrljenih sa predsjednikom zaživjele su na društvenim mrežama, pa se o ovoj kafani uveliko priča u Beogradu, a i šire.

"Reakcije gostiju kada ga vide su podijeljene kao i mišljenja o njemu. Neki se oduševe i pritrčavaju da ga zagrle i izljube, drugi ljutito pljunu na pod", priča Pejović.

On prepričava zgodu kada su u kafanu ušla dva naprednjaka i vidjevši Vučića stali su mirno nasred kafane.

"Tek kad su došli sebi i vidjeli da je u pitanju skulptura, rekli su mi 'al si nas odsjekao. Mislili smo da je stvarno komandant", navodi Pejović.

On dodaje da ima onih koji mu stavljaju rogove, a djevojke bi često da mu sjednu u krilo i da se slikaju.

"To nije dozvoljeno. Voljeli ili ne voljeli Vučića, funkcija predsjednika mora da se poštuje", kaže Pejović, a prenosi list Danas.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.