Podgorica: Pratio ženu, u slijepoj ulici je napao i ukrao torbicu
ilustracija

Identifikovani džeparoši, jedan uhapšen

Podgorica: Pratio ženu, u slijepoj ulici je napao i ukrao torbicu

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili tri krivična djela i tom prilikom jedno lice lišili slobode a protiv dva lica, od kojih je jedno maloljetno, podnijeli nadležnom tužiocu krivične prijave.

Kako je saopšteno, podgorička policija je 28. maja uhapsila 18-godišnjeg sugrađanina A.E.  osumnjičenog za razbojništvo.

"On je, kako se sumnja, 22.03.2018. godine, u naselju Stari aerodrom, pratio oštećenu E.P. i prilikom dolaska u slijepu ulicu je fizički napao i od nje otuđio torbicu u kojoj je bio telefon i 17 eura. Policijski službenici su identifikovali, locirali i lišili slobode A.E. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da mu se ovo lice privede na dalju nadležnost uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo", saopštila je Uprava policije,

Istog dana nadležnom tužiocu podnijet je i poseban izvještaj kao dopuna krivične prijave u redovnom postupku prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, protiv N.R. (27) iz Podgorice, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo krađa na štetu B.K.

"On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, 27.05.2018. godine u večernjim časovimam, u ulici Đoka Miraševića otuđio parkirani električni bicikl marke „City bike“, koji nije bilo zaključan, i odvezao se u nepoznatom pravcu. Otuđeni bicikl je pronađen i vraćen vlasniku", istakli su iz policije.

Službenici podgorčke policije su juče nadležnom tužiocu za maloljetnike podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv maloljetnog B.H. (16) iz Podgorice, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa, na štetu V.L.

"On je, sumnja se, ovo krivično djelo počinio na način što je, 22.05.2018. godine oko 08,20 časova, sa još jednim maloljetnim licem prišao oštećenom i iz džepa mu otuđio 10 eura, nakon čega su se udaljili sa lica mjesta", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.