Bez Ronaldove fotografije na predstavljanju novih dresova Reala
Foto:EPA

Potvrda odlaska?

Bez Ronaldove fotografije na predstavljanju novih dresova Reala

Fudbalski klub Real Madrid predstavio je juče dresove za narednu sezonu a jedini prvotimac čija fotografija u novom dresu nije objavljena je Kristijano Ronaldo, prenijeli su britanski mediji.

Real je na svom sajtu predstavio i pustio u prodaju dresove za sezonu 2018-2019. Prikazane su fotografije 23 fudbalera i svih prvotimaca u novim dresovima, dok je umjesto Ronalda objavljena slika dresa sa brojem sedam i njegovim prezimenom na leđima.

DeXz1LAU8AEvJ2z

Mediji spekulišu da će Ronaldo ovog leta otići sa "Santjago Bernabeua", a sam fudbaler je bio nejasan po tom pitanju.

On je u subotu uveče po osvajanju Lige šampiona u Kijevu rekao da je bilo lijepo igrati za Real, dok je na proslavi titule navijačima rekao da će se vidjeti sledeće sezone.

Sajt Gol je prenio da izostavljanje Ronaldove fotografije nema veze sa njegovim odlaskom, već da se radi o poštovanju sponzorskog ugovora. 



Navodi se da su priprema i fotografisanje za predstavljanje dresova obavljeni 21. aprila, kada je Ronaldo bio zauzet. On je pod strogim i veoma skupim ugovorom sa kompanijom Najki, a pošto kompanija Adidas snabdijeva Real opremom, "ponekad dođe do komplikacija kada taj klub koristi Ronalda za svoj marketing". 

Beta/Kodex

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.