Radnica Kliničkog centra dobila otkaz zbog nepropisnog parkiranja
Klinički centar Niš

Niš

Radnica Kliničkog centra dobila otkaz zbog nepropisnog parkiranja

Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Radovanović naložio je da se otpusti radnica te zdravstvene ustanove zbog toga što je parkirala automobil na zelenoj površini u krugu bolnice.

Kako je saopšteno na sajtu niškog Kliničkog centra, zaposlena u Centru za medicinsku kliničku biohemiju direktno je prekršila naredbu direktora, koja je na snagu stupila 9. maja i u kojoj se, između ostalog, kaže da će svaki zaposleni koji uništi ili ošteti imovinu i prostor te zdravstvene ustanove, biti disciplinski kažnjen.

"Zaposlena je nepropisno parkirala svoje vozilo na zelenoj površini u krugu zdravstvene ustanove i time prekršila propisani kućni red ustanove, ponašajući se na bahat, neodgovoran i krajnje nedomaćinski način", navodi se u saopštenju.

Uprava KC Niš je podsjetila da je takvo ponašanje neprihvatljivo i protivpravno, kao i da će i ubuduće, a u skladu sa zakonom, biti najstrože kažnjeno, prenosi Beta.

Otpuštena radnica imala je Ugovor o privremeno-povremenim poslovima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.