Krivokapić: Kad se dođe u vlast, onda treba otići, ja sam to obećao
Krivokapić

Pitanje ostavke uvijek na stolu

Krivokapić: Kad se dođe u vlast, onda treba otići, ja sam to obećao

Lider Socijaldemokratske partije (SDP) Ranko Krivokapić smatra da opozicija treba da se vrati u parlament kako bi sa vlašću dogovorila fer uslove za parlamentarne izbore. Krivokapić je kazao televiziji Vijesti da neće podnijeti ostavku zbog neuspjeha na nedjeljnim lokalnim izborima, ali da će je ponuditi ako rezultati ne budu dobri na parlamentarnim.

Smatra da je loš opozicioni rezultat na lokalnim izborima posljedica loše vođene politike godinu i po od parlamentarnih i poručuje da će, ukoliko ne bude dogovora za povratak u parlament, SDP-u predložiti da prekine bojkot.

Na pitanje da li osjeća odgovornost za loš izborni rezultat, lider SDPa kaže da svi u partiji, on ali i svi u opoziciji moraju osjećati odgovornost.

Pitanje ostavke je, kaže, uvijek na stolu.

"To pitanje je uvijek na stolu, od kad sam predsjednik partije. Ko god želi može da ga pokrene i da o tome raspravljamo. Ja, kao i uvijek, sam vrh koplja SDP-a sve ovo vrijeme i spreman da nosim svoj dio odgovornosti, ali tog prostora u SDP-u nije falilo za mlade ljude, a obezglavljivanje opozicije je jedan od ciljeva DPS-a. Najlakše je otići kada ste u opoziciji i najlakše je napustiti kad stvari idu loše. Sad se treba boriti jer je to obaveza prema građanima, ako su vam dali glas, jer njima je teže nego nama, kad se dođe u vlast, onda treba otići i ja sam to obećao mojima", rekao je Krivokapić TV Vijesti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.