Pravo iskustvo: Napravili prvi hotel na točkovima (VIDEO)
Foto: Screenshot

Istražuju Evropu i Afriku

Pravo iskustvo: Napravili prvi hotel na točkovima (VIDEO)

Putovanje kamperima u Americi je sasvim uobičajena pojava, a mnoga od tih specijalnih vozila zaista su odlična za duži boravak na putu.

Dvojica avanturista su, međutim, umjesto običnog kampera od Mercedesovog kamiona "Actros" napravili pravi hotel na točkovima kojim putuju širom svijeta.

Vozilo nazvano "Truck Surf Hotel" djelo je Danijela Karneira i Eduarda Ribeira, koji su inspiraciju pronašli u svojim iskustvima, na osnovu kojih su osmislili koncept hotela.

Karneiro je vodič i fotograf, a Ribeiro instruktor surfa. Njih dvojica već godinama zajedno putuju kamperom, istražujući Evropu i Afriku, kao i različite kulture i mjesta za surfovanje.

Takođe, cilj im je da sa drugim ljudima podijele ljepote putovanja, različitih prirodnih parkova i planina, popularnih mjesta za surf... a da za sve to vrijeme žive u luksuznom hotelu na točkovima, prenosi Blic.

U ponudi njihovog "Truck Surf Hotela" su avanture u četiri surf paketa u Portugalu, od juna do oktobra, kao i u Maroku, od januara do aprila. Iako je program unaprijed određen, oni koji se odluče za ovo putovanje mogu napraviti određene izmjene.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.