Slovenija naredni test za
Foto:Anadolija

Reprezentativci nastavili sa treninzima

Slovenija naredni test za "sokolove"

Fudbalska reprezentacija Crne Gore ponovo se okupila danas u Podgorici, dan nakon što je juče u Zenici odigrala bez golova sa selekcijom Bosne i Hercegovine. Izabranici Ljubiše Tumbakovića nastavili su s treninzima i pripremama za naredni prijateljski duel koji ih očekuje 2. juna u Podgorici, kada će se sastati sa selekcijom Slovenije.

Duel protiv Slovenije biće četvrti prijateljski duel za "sokolove" u 2018. godini. Prethodna tri susreta sa Kiprom, Turskom i BiH, selekcija Crne Gore je remizirala. Niz bez pobjeda u prijateljskim duelima kada je u pitanju Crna Gora traje više od četiri godine. 

Današnji trening odradili su fudbaleri koji su konkurisali za meč protiv BiH. Van konkurencije za meč sa Slovenijom su devetorica fudbalera s prvobitnog spiska, među kojima su kapiten Stevan Jovetić i stoper Atletiko Madrida Stefan Savić. Kapiten Stevan Jovetić danas je u trening kampu bio sa saigračima, gdje je došao da ih pozdravi. 

Fatos Bećiraj je u jučerašnjoj utakmici protiv BiH nosio kapitensku traku. 

"Imali smo jakog protivnika, ekipu BiH. Odigrali smo čvrstu utakmicu. Sada nas očekuje opet čvrsta utakmica protiv Slovenije. Igrali smo bez dosta standardnih igrača, ali i ovi igrači koji su bili tu, za njih je to prilika da se nametnu. Imamo četiri dana da pripremimo meč protiv Slovenije", kazao je novinarima Bećiraj. 

2018052923062507034176921WebFoto:Anadolija

Jučerašnju utakmicu protiv BiH pamtiće Boris Kopitović, mladi crnogorski fudbaler, koji je debitovao za reprezentaciju. 

"Utisci su sjani, moj san se ostvario i jučerašnja utakmica je kruna moje karijere. Hvala selektoru na povjerenju i hvala saigračima koji su me prihvatili. Imao sam neki turbulentan početak utakmice, ali što je utakmica više odmicala, bio sam bolji", kazao je Kopitović. 

Duel između Crne Gore i Slovenije na programu je u subotu, 2. juna, na Gradskom stadionu u Podgorici u 20 časova. 

Anadolija

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.