Prava CG poziva opoziciju na sastanak

Zar smo već zaboravili krvave glave od prekjuče?

Prava CG poziva opoziciju na sastanak

Generalni sekretar Prave Crne Gore, Vladislav Dajković pozvao je kolege iz opozicije da se sastanu i kako je kazao usaglase dalji tok djelovanja.

"Kao najmlađa politička partija u Crnoj Gori, i potpuno svjesni svoje snage na početku našeg djelovanja, ponovo, po treći put, pozivamo kolege iz opozicije da ne ignorišu pozive i da se sastanemo, ali i usaglasimo dalji tok djelovanja", kazao je Dajković.

On ističe da je i lično, kao nosilac liste Prave Crne Gore na minulim izborima, svjedočio "stravičnim metodama su se koristili aktivisti DPS-a".

"Koji su, vjerovali ili ne, u jednom trenutku i naoružani do zuba sa pištoljima jurili i tjerali nas iz njihovih štabova. Postavljam pitanje: zar smo već zaboravili krvave glave i naoružane štabove za kupovinu ličnih karata?", kazao je Dajković.

On poručuje da na "taj drzak i očigledan udar na dostojanstvo svakog opoziciono-nastrojenog građanina u Crnoj Gori ne smijemo ćutati".

"Predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović, izjavio je da smo mi, mladi političari iz opozicije koji su razotkrivali njihove paralelne štabove – jazbine za kupovinu ličnih karata, zapravo tražili đavola. Tačno je, gospodine Đukanoviću, tražeći pravdu, naišli smo na vaše đavole, od Konika, Drača, preko Starog aerodroma do Zabjela. Ako budemo držali glave u pijesku, ako budemo ćutali zarad sujete, kompleksa i parcijalnih interesa, onda, treba da žalimo samo zbog jednog: što nas nisu još više tukli – jer očito to i zaslužujemo", kazao je Dajković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.