Tužna priča iz Čačka: Preminula od tuge pored mrtvog supruga u istom danu
Ilustracija

Zajedno i u vječni život

Tužna priča iz Čačka: Preminula od tuge pored mrtvog supruga u istom danu

Tijela supružnika Miljka Miletića (71) i Slavice Gitarić (71) pronađena su u ponedjeljak ujutru oko 9.00 u njihovoj porodičnoj kući u Rajićevoj ulici broj 10 u centru Čačka.

 Pokojnike je pronašao Slavičin brat Radosav Gitarić, iz Smedereva, koji je došao da obiđe bolesnu sestru, ali je naišao na stravičan prizor - muž i žena ležali su mrtvi jedno pored drugog.

Posle uviđaja forenzičara i čačanskog tužioca, utvrđeno je da su oboje umrli prirodnom smrću, odnosno na njihovim tijelima nisu pronađeni tragovi nasilja, a pretpostavlja se da su oboje izdahnuli u kratkom vremenskom razdoblju.

Prema saznanjima Novosto, Miljko i Slavica živjeli su u braku od 1975. godine, lijepo su se slagali i voljeli, ali nisu imali djece. Oboje su bili duže vrijeme bolesni, a Miljko je poslednjih dvadesetak dana pao u postelju. Slavica je sve vrijeme bila uz njega, njegovala ga i brinula o njemu. Pretpostavka je da je Miljko prvi izdahnuo, a da je Slavica, već narušenog zdravlja, od tuge ubrzo umrla za svojim suprugom.

- Čuo sam se sa sestrom svakog dana. Poslednji put smo pričali telefonom u nedelju prije podne. Posle toga sam ih zvao, ali mi se niko nije javio. Odmah sam posumnjao da se nešto strašno dogodilo, pošto mi je pričala da je Miljko lošeg zdravlja. Ipak, nisam mogao ni da sanjam da ću ih oboje zateći mrtve - kazao je Slavičin brat Radosav za Novosti. - U ponedjeljak rano ujutru krenuo sam iz Smedereva i došao u njihovu kuću. Tamo sam naišao na njihova beživotna tijela. Još sam u šoku. Sudbina je htjela da zajedno odu i u vječni život.

Radosav je odmah pozvao Hitnu pomoć, ali su ljekari, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt. O svemu je obaviještena i čačanska policija, a u kuću u Rajićevu ulicu ubrzo su došli forenzičari i javni tužilac. Posle detaljne analize i uviđaja, utvrđeno je da su supružnici umrli prirodnom smrću. To je u ponedjeljak potvrdila i Policijska uprava u Čačku, koja nije izdala nikakvo zvanično saopštenje o tom događaju, upravo zbog toga što je riječ o prirodnoj smrti.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.