Počelo suđenje Mugoši: Dokazaću da nijesam kriv
Miomir Mugoša

Zloupotreba službenog položaja u slučaju Carine

Počelo suđenje Mugoši: Dokazaću da nijesam kriv

Bivši gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša, na suđenju za zloupotrebu službenog položaja u slučaju “Carine”, kazao je da ne priznaje krivično djelo koje mu se stavlja na teret optužnicom Specijalnog tužilaštva.

Mugoša je saopštio da mu se optužbom želi nanijeti politička, lična i profesionalna šteta i moralna diskreditacija.

On je saopštio da će dokazati da nije kriv. Mugoša je poručio da ne želi da odgovara na pitanja glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i tužiteljke Ljiljane Lakić.

Iznošenje odbrane je završeno, a nastavak je zakazan za 3. jul, prenosi TVCG.

Mugoši se stavlja na teret da je bez sprovedenog postupka javnih nabavki donio odluku o prenosu prava korišćenja gradsko građevinskog zemljista na kompaniju “Carine”.

Bivši gradonačelnik, koji je jedini optuženi u ovom slučaju, se sumnjiči da je oštetio gradski budžet za 6,7 miliona eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.