Perišić: Hrabro smo izašli na crtu sami, niče sjeme pomirenja
Savez za pomirenje

Perišić: Hrabro smo izašli na crtu sami, niče sjeme pomirenja

Savez za pomirenje (SZP) je na juče održanim lokalnim izborima u Bijelom Polju osvojio oko 260 glasova, što je priznajemo mnogo manje od očekivanog, ali obzirom da smo se po prvi put pojavili u ovom formatu i bez adekvatne logistike smatramo da je ovakav rezultat dobra osnova za dalji politički rad, kazao je Svetislav Perišić, nosilac liste.

"Dok su se mnogi slični našoj snazi sakrili iza leđa velikih, izašli smo hrabro na crtu sami, ali razapeti između dva suprostavljena tabora koja su konstantno napadali naše biračko tijelo u ovom trenutku nijesmo mogli više", kazao je Perišić.

Ipak, kako je kazao, pokazali su da postoje, da ih ima u svim djelovima Opštine a što je najbitnije počelo je da niče sjeme pomirenja koje su prošle godine zasijali u Bijelom Polju. 

"Ovom prilikom se od srca zahvaljujemo svima koji su nam dali glas, da budemo potpuno iskreni razočarani smo onima koji su nas izigrali a iznenađeni onima za koje se podrazumijevalo da će nas iz različitih prije svega ljudskih, rodbinskih, komšijskih i kolegijalnih razloga i našeg dosadašnjeg odnosa prema njima glasati, a nijesu to učinili", kazao je Perišić.

Savez za pomirenje će nastaviti da bitiše na političkoj sceni Bijelog Polja i ubrzo će, ističe Perišić, sa već, u ovom trenutku identifikovanom partijskom infrastrukturom, spremno čekati naredne parlamentarne izbore.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.