Piksijeva ćerka blistala na vjenčanju
Foto: Alo

Piksijeva ćerka blistala na vjenčanju

Anja Stojković, ćerka bivšeg fudbalera Dragana Stojkovića Piksija, izgovorila je sudbonosno „da” suprugu Igou Valenteu u Sabornoj crkvi u Beogradu.

Nakon građanskog vjenčanja, koje je u martu održano u Parizu, i svadbenog veselja koje je mjesec dana kasnije upriličeno u Antibu, na jugu Francuske, na red je došlo i vjenčanje u Beogradu.

VIP zvanice su prije odlaska u crkvu provele nekoliko sati u jednom luksuznom beogradskom hotelu, odakle su organizovanim prevozom otišle do crkve. Inače, Anja je dan pred svadbu organizovala i djevojačko veče u tom hotelu.

Zvanice su bile oduševljene organizacijom, a Dragan i Snežana Stojković su se maksimalno potrudili da sve protekne u najboljem redu.

Mnogi su komentarisali mladinu haljinu, ali i registarski broj tablica mladenačkog automobila. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.