OVAJ pas je spašen iz kontejnera, a malo je reći da voli vodu (VIDEO)
Foto: Ilustracija

Više od 20 miliona pregleda na You Tube

OVAJ pas je spašen iz kontejnera, a malo je reći da voli vodu (VIDEO)

Ako bi vam neko rekao da jedan video na sajtu YouTube ima više od 20 miliona pregleda, a da nije "Despasito" - šta biste pomislili? Nije ni Biber, nije ni Kardašijan klan, već jedan psić. I to jedan koji je spašen iz kontejnera.

Svi koji imaju pse znaju da ima onih koji vole kupanje, ali i onih koji na samu pomisao vode - bježe glavom bez obzira. Kad god njihovi vlasnici spomenu tu aktivnost, oni će se sakriti ili jednostavno nestati iz prostorije.

Međutim, ovi iz prve grupe - takozvani obožavatelji vode - toliko ponekad uživaju u istoj, da na puštanje vode iz česme oni počnu da vrte repićem. E pa, ovaj psić definitivno spada u ovu kategoriju, ali možda i nju prevazilazi svojim uživanjem u kupanju, piše "Petface", a prenosi N1.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.