Bosanac poginuo u stravičnoj nesreći u Austriji

Bosanac poginuo u stravičnoj nesreći u Austriji

Dvadesetosmogodišnji Almedin Osmanović iz Zvornika smrtno je stradao u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Austriji.

On je upravljao motociklom, a s njim je bila i supruga Viktorija, koja je teže povrijeđena i ljekari joj se bore za život.

U saobraćajnoj nesreći je učestvovalo i putničko motorno vozilo Citroen C2, kojim je upravljao državljanin Austrije i koji je, takođe zadobio povrede.

Almedinova supruga je helikopterom prevezena u bolnicu, dok je Almedinu smrt konstatovana na licu mjesta.

Prema pisanju austrijskog lista ''Non'', medicinski tim je stigao ubrzo na mjesto događaja, ali nije uspio da ga spasi, prenosi Avaz.ba.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.