Član DPS-a Zoran Stevović pretučen ispred porodične kuće
DPS

Član DPS-a Zoran Stevović pretučen ispred porodične kuće

Veliku pobjedu i pobjedničko slavlje Koalicije DPS ,SD – Za dobro građana Žabljaka – Pobjednički!!! Milo Đukanović pokušali su da na najgori mogući način poremete pristalice suprotnih političkih partija koji su bili učesnici u izbornoj trci za vršenje vlasti u narednom četvorogodišnjem periodu, saopštili su iz DPS-a Žabljak.

"Naime poslije zatvaranja birališta i saopštavanja rezultata i proglašavanja pobjede koalicije DPS – SD, auta koja su se kretala centrom grada u kojima se nalazila omladina koja je proslavljala pobjedu kamenovana su od strane pristalica opozicije, dok je kasnim večernjim satima član DPS Zoran Stevović pretučen ispred svoje porodične kuće", navode iz DPS-a.

Kako dodaju, poslije slavlja, Stevovića koji je član OO DPS - Žabljak a koji je cijeli dan bio i član biračkog odbora na jednom od biračkih mjesta u opštini Žabljak, izlazeći iz auta kod svoje porodične kuće u naselju Tmajevca, napala je maskirana osoba.

"Stevović je zadobio povrede u predjelu lica i glave, o čemu postoje uredni medicinski izvještaji. O ovome nemilom događaju upoznato je i odeljenje bezbjednosti Žabljak. Ovakvo gnusno i nasilničko ponašanje kao i provokacije koje su tokom cijelog izbornog dana bile prisutne na Žabljaku od strane pristalica Demokrata, OO DPS – Žabljak osuđuje i vjeruje da će počinioci svih ovih gnusnih djela biti pronađeni i sankcionisani", zaključuju iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.