Dodajte kap OVOGA u puder i imaćete savršen ten
Foto: Ilustracija

Postignite blistav ten

Dodajte kap OVOGA u puder i imaćete savršen ten

Rebeka Restrepo, jedna od najpopularnijih makeup stručnjaka u Holivudu, nedavno je otkrila svoju omiljenu caku za postizanje blistavog tena.

Svi znamo koliko je voda važna za njegu ljepote - već i vrapci znaju da je ključ dobre kože u dobroj hidrataciji.

Pa, upravo je osnova ovog trika - voda.

Naime, Rebeka savjetuje da u svoj tečni puder dodate kap vode prije nego što ga nanesete na lice - tako se postiže vlažnija podloga i blistaviji izgled lica, prenosi B92.

Najbolje je prvo na ruku nanijeti malo pudera, te u njega umiješati kap vode, a potom ga na lice utapkati sunđerčićem ili prstima.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.