Treći Sajam domaće trpeze i tradicionalnih jela 3. juna na Kamenom

Ukus i miris novskog zaleđa

Treći Sajam domaće trpeze i tradicionalnih jela 3. juna na Kamenom

Treći Sajam domaće trpeze i tradicionalnih jela održaće se 3. juna u selu Kameno, na istoj lokaciji kao i proteklih godina, u prijatnom ambijentu dvorišta crkve Sv. Jovana.

Sajam će pod nazivom Ukus i miris novskog zaleđa okupiti dvadesetak izlagača, a program je inoviran i obogaćen, najavljuju iz Agencije za razvoj i očuvanje Orjena.

Pozvaju sve Novljane da im se pridruže u nedelju, probaju organske proizvode našeg kraja i okuse jela spremljena prema tradicionalnim receptima.

Zvanično otvaranje Sajma biće upriličeno u 17.15 sati, a obogatiće ga nastup Kulturno-umjetničkog društva Sloga. Od 18 sati možete saznati recepte poznatih tradicionalnih jela, u u 19 sati učestvovati u starim zabavnim igrama. Zabavni program izvodiće vokalno instrumentalni sastav Ferali, a za najmlađe obezbijeđen je i animator sa edukativno-zabavnim igrama. Sajam će biti zatvoren u 20 sati, čemu će prethoditi dodjela zahvalnica izlagačima.

Iz Agencije za razvoj i očuvanje Orjena napominju da je do Kamenog lako doći – samo 10 minuta vožnje od kružnog toka u Meljinama, a markiranom pješačkom stazom čestrdesetak minuta od glavne autobuske stanice.

Organizatori  trećeg Sajma domaće trpeze i tradicionalnih jela su Agencija za razvoj i zaštitu Orjena i Mjesna zajenica Kameno-Žlijebi, a uz podršku Turističke organizacije Herceg Novi i Opštine Herceg Novi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.